Over ons

123edelmetaal.nl is een dochteronderneming van PEEM B.V. welke ook handelt onder de naam Prakken Edelmetaal. Via 123edelmetaal.nl kunt u 24 uur per dag, 7 dagen in de week bestellingen plaatsen.

123edelmetaal.nl is gevestigd in Oldeholtpade. Een dorpje in het zuiden van de provincie Friesland. In onze webshop vindt u onder andere goudbaren, gouden munten en zilverbaren.

In 2006 is 123edelmetaal.nl opgericht door Gerrit Jan Prakken. Voor de inkoop van edelmetalen is Prakken Edelmetaal opgericht. Door de unieke combinatie van in- en verkoop binnen één bedrijf kunnen wij altijd hoge inkoopprijzen bieden en lage verkoopprijzen. Daarnaast hebben wij een groot assortiment van baren en munten van diverse soorten edelmetalen.

123edelmetaal.nl heeft voor u diverse gouden voordelen. U kunt altijd veilig online betalen. Tot €50.000,- kunt u eenvoudig betalen via iDEAL. Daarnaast staan op de website altijd de actuele prijzen en voorraad. Verder kunt u er voor kiezen om uw bestelling te laten verzenden of het af te halen op ons kantoor. Verzenden is mogelijk tot €25.000,-. Vanaf €5.000,- betaalt u geen verzendkosten meer.

Indien u nog vragen heeft of een keer vrijblijvend met ons in contact wilt komen, kunt u altijd contact met ons opnemen.

Cookies helpen ons onze diensten te leveren. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer informatie